NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sis incendis forestals declarats en la Vall d'Albaida el dissabte de vesprada alça sospites sobre la seua intencionalitat

Sis incendis la mateixa vesprada

El dissabte de vesprada es va declarar un incendi al terme de Montitxelvo, al barranc prop de la partida dels Corralets que va arribar fins vora l’autovia CV-60. Per les fortes ratxes de vent de ponent, moltes fulles del canyar van volar enceses el que va provocar altre incendi en la part de darrere del Tossal de la Creueta que es va poder controlar gràcies a la ràpida intervenció de tots els efectius. Per a la seua extinció es van mobilitzar dos mitjans aèries i quatre unitats de bombers forestals de la Generalitat, tres autobombes, tres dotacions del Consorci Provincial de Bombers i tres brigades de Divalterra.

Però el de Montitxelvo no va ser l’únic incendi que va patir la Vall d’Albaida; fins a cinc més van haver a la banda oriental de la comarca, en què van haver d’intervenir efectius terrestres i mitjans aeris en focs forestals i agrícoles al barranc de Torrella de la Pobla del Duc, al barranc de l’Angoletja en la carretera de Quatretonda a Llutxent i també en Aielo de Rugat i Terrateig.

La proximitat entre els sis focs, tant en l’espai com en el temps, ha despertat les sospites que no es tracte de cap casualitat sinó que hi haja hagut una actuació intencionada, almenys en algun dels casos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.