NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Taules i cadires de bars ompliran l'Albereda de Xàtiva durant tot el cap de setmana com acte de protesta del sector hostaler per demanar la reobertura

Protesta del sector hostaler

Del divendres al diumenge l’Albereda de Xàtiva, es convertirà en una terrassa gegant amb multitud de taules i cadires disposades al tram entre l’ajuntament i Correus. Aquest és l’acte de protesta que ha preparat el sector de l’hostaleria local per expressar el seu malestar per la situació en la que es troben davant les restriccions de la covid i per a demanar l’obertura dels seus negocis.

Davant la impossibilitat de realitzar actes multitudinaris, la protesta serà simbòlica i sense públic.

En total són uns 80 establiments de Xàtiva els que s’han unit a aquesta manifestació, el que representa a un 65, 70% del sector local; un sector que ha passat per moltes dificultats des de l’inici de la pandèmia. En la capital de la Costera ja són tres les vegades que s’han vist obligats a tancar.

Un dels sectors més afectats per la crisi sanitària al que també s’han promès ajudes, ajudes que consideren no són suficients ja que també es deurien eliminar els impostos. El que està clar és que l’hostaleria xativina ha unit esforços per sumar-se a una protesta tots junts i al marge de les associacions empresarials.

Tota l’hostaleria, bars i restaurants vol lluitar contra la pandèmia però amb les mateixes condicions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.