NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

80 persones participen al programa T'Acompanye 2020 en Xàtiva realitzant cursos i tallers formatius per accedir al món laboral

Valoració ?T?Acompanye? 2020

En Xàtiva, un total de 80 persones en situació o risc d’exclusió social van participar al programa T’Acompanye en 2020 realitzant cursos i tallers formatius amb l’objectiu de millorar la seua empleabilitat. Per donar l’enhorabona a totes i tots per la tasca realitzada l’Ajuntament llançava a les xarxes socials municipals aquest vídeo resum de l’any.

80 persones que han participat en cursos com manipulador d’aliments, alfabetització digital, prevenció de riscos laborals, de carretilla elevadora portàtil, muntant el betlem, taller de manteniment de parcs i jardins municipals i al taller de rehabilitació, manteniment i pintura d’edificis municipals on 13 alumnes van aprendre a reparar clivelles en parets i sostre, renovar pantalles de lluminària o col·locar tubs de cablejat elèctric així com canviar frontisses, passadors i manetes de finestres i portes. Després del confinament el programa es va reprendre presencialment, complint amb totes les mesures de seguretat i sanitàries.

T’Acompanye 2020 d’Itineraris personalitzats és una actuació confinançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del fons social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020. El passat any es va rebre una subvenció de quasi 134.000 euros de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per al seu desenvolupament. En la capital de la Costera aquest programa ve realitzant-se des del 2017 i per ell han passat centenars de persones. Els tallers es complementen amb convenis amb l’Escola d’Adults i amb altres espais empresarials perquè tots els participants tinguen eixa oportunitat de formació al món laboral.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.