NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Per a Jorge Rodríguez el tancament de la investigació del cas Alqueria obri la porta per a poder defensar-se davant un tribunal

Cas Alqueria

El jutge del Cas Alqueria ha donat per finalitzada la investigació per presumpta malversació i prevaricació contra l’expresident de la Diputació de València i actual alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i altres 14 persones entre les que es troben càrrecs de Compromís i del PSPV-PSOE. Uns delictes comesos en set contractes d’alta direcció en Divalterra, sense avals jurídics i produïts per presumptes interessos polítics segons el relat del titular del Jutjat d’Instrucció 9 de València i la Fiscalia Anticorrupció. Així ho recull l’auto d’incoació de procediment abreviat. Ara al llarg dels propers 10 dies s’ha de presentar l’escrit d’acusació i seguidament s’obrirà el procediment de judici oral el que serà l’oportunitat, segons paraules de Jorge Rodríguez, per a poder defensar-se davant un tribunal amb el convenciment de ser innocents i d’haver actuat sempre dins de la legalitat.

Rodríguez ha criticat les formes emprades durant la instrucció tant pel jutge com pel fiscal al negar-se sistemàticament a les peticions de la defensa i impedint que acudiren testimonis claus per a la causa a més d’obviar totes i cadascuna de les proves de les defenses que contradiuen moltes de les acusacions.

El magistrat del cas Alqueria també afegeix que no existeix evidència alguna de que els set alts directius realitzaren funcions rectores en Imelsa-Divalterra i serviren per a crear àrees de gestió buides de contingut en les que únicament figuraven alts directius, sense tècnics ni personal al seu càrrec. Unes afirmacions que l’alcalde d’Ontinyent contradiu assegurant que no foren ni treballadors “zombies ni enxufats”.

Segons l’aute els contractes van suposar un perjudici a les arques públiques d’1.122.095, 80 euros però com hem escoltat en boca de Rodríguez, aquesta quantitat correspon als salaris, retencions d’Hisenda i seguretat social.

En una nota de hui, la Vall ens Uneix mostra el seu recolzament incondicional a Jorge Rodríguez i destaca també la indefensió patida pels acusats durant la instrucció. La seua secretària general, Natàlia Enguix ha subratllat, a més, que en el cas Alqueria “lluitem contra elements molt poderosos que volen destruir el projecte polític que representa Jorge Rodríguez”.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.