NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El "Pla Esportiu Ontigym" promou l'esport a casa i dona suport als centres esportius d'Ontinyent.

Esport a les xarxes

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat ja en marxa el “Pla Esportiu Ontigym", una de les línies de treball incloses al programa "Queda’t a casa", amb el qual es pretén  fomentar que la ciutadania es quede al seu domicili al temps que s’impulsa l’activitat econòmica als centres esportius, un dels sectors que s’han vist més afectats per les últimes restriccions contra la Covid-19.

Amb el «Pla Esportiu OntiGym», cada dia, fins al 18 de febrer, a les 19:00 hores, el facebook municipal emetrà les sessions esportives de 7 centres diferent de la ciutat.

Les seues dues primeres sessions ha aconseguit acumular visualitzacions per part d'una audiència de prop de 6.700 persones usuàries úniques, bé a través del facebook de l’Ajuntament com de les 51 comparticions registrades. A més a més, en total, entre les emissions originals i les comparticions, les retransmissions aconseguien 670 interaccions, entre reaccions i comentaris.

Dins de les accions de foment de l’esport al marc del programa "Queda’t a casa", el proper diumenge es retransmetrà en directe, també a través de les xarxes socials municipals, el partit de lliga EBA entre L’Eset-Ontinet Martínez Valls i el CB Tavernes Blanques, a les 18:30 hores des del pavelló municipal d’Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.