NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El sector hostaler de Xàtiva vol treballar i demana ajudes sense condicions en l'acte de protesta que ha envaït l'Albereda de taules i cadires

"L'hostaleria i l?oci no maten"

Aquest matí les taules i cadires de bar han envaït l’Albereda Jaume I de Xàtiva però romanen buides, sense clients ni comensals. Així és com el sector hostaler, s’han adherit entre 80 i 90 establiments d’oci nocturn, hostaleria i restauració, ha protestat per les contínues restriccions i tancaments. I és que a la capital de la Costera ja són tres les vegades que han baixat la persiana però el que no baixa ni desapareixen són els impostos i despeses que han de pagar sense tindre cap ingrés.

Com resa el lema d’acte acte reivindicatiu “L’hostaleria i l’oci no maten sinó que donen vida” i és que asseguren aquest sector no ha sigut centre de contagis ni brots i quan han pogut estar oberts han complit rigorosament amb totes les mesures establertes per les autoritats.

La protesta s’allarga a tot el cap de setmana i s’han programat distints actes; demà dissabte a les set es pegarà una volta a la ciutat i el diumenge la protesta serà també sonora.

Ja saben, els que vullguen sumar-se a les reivindicacions dels hostalers, que preparen la seua cassola.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.