NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals comença a els treballs de preparació per a la construcció del nou IES Francesc Gil amb la instal·lació de les aules prefabricades

Pas previ per al nou institut

Malgrat la situació sanitària, l’Ajuntament de Canals continua treballant per posar en marxa una demanda històrica a la localitat, la reforma de l’institut Francesc Gil. Com veiem ja han començat els treballs per habilitar les aules provisionals en la parcel·la situada entre els carrers Dionís d’Hongria, Jaume I el carrer de l’Estació. En aquest emplaçament, el centre desenvoluparà la seua activitat docent mentre es realitzen les obres en els edificis de l’institut.

Efectivament són anys i anys d’espera per millorar aquest institut molt pendent d’obres que tot els governants han anat ajornant per diferents raons. Aquestes aules prefabricades són ja un senyal de que s’avança en el projecte del nou institut.

Fou el passat setembre quan els treballadors de la Brigada Municipal desmuntaren les pistes poliesportives del parc Gorg de l’Omet per condicionar l’espai per a aquestes aules que estaran totalment condicionades.

Les obres del nou Francesc Gil s’executaran en la mateixa parcel·la que ocupa el centre on es demolirà l’actual edifici i es construirà un nou. El centre arrossega grans deficiències en infraestructures a més de la massificació patida des dels seus inicis.

En el present curs s’han matriculat 429 alumnes des de primer de la ESO fins a primer cicle formatiu de Grau Superior però el proper exercici s’incorporaran alumnes de segon cicle de Grau Superior així que les necessitats d’ampliació són ja urgents.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.