NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els veïns de Bocairent canten l'himne des de casa

"Cantem l?himne des de casa"

El passat dissabte 6 de febrer els veïns de Bocairent hagueren cantat tots junts l’himne del poble a la plaça de l’Ajuntament però enguany la pandèmia ho ha impedit. Tot i així les veus dels veïns no han deixat de sonar i amb la iniciativa “Cantem l’himne des de casa” el consistori va convidar a tots a cantar-lo des de les seues llars. Amb fragments de tots els vídeos enviats s’ha pogut muntar aquest audiovisual que ha estat emès a la TV local i a les xarxes socials municipals. Un acte simbòlic i emotiu que ha servit per a recordar les festes patronals de Sant Blai i de Moros i Cristians.

Aquest himne compta ja amb 88 anys d’història i va estar composat a iniciativa del president del Centre Valencianista de Bocairent Joan Beneyto. Ell fou qui va manar al seu amic Àngel Bernat la música i a Julián Herrero que fera la lletra. L’himne va ser estrenat el 2 de febrer del 1933 cantant pels xiquets i xiquetes del poble i interpretat per primera volta per l’Associació Unió Musical de Bocairent.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.