NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Servei d'Atenció de la Casa de les Dones de Xàtiva suma més de 1400 atencions el passat 2020

Assessorament, atenció i recolzament

Malgrat les restriccions esdevingudes per la pandèmia a partir del passat mes de març, el Servei d’Atenció de la Casa de les Dones de Xàtiva ha tancat el 2020 amb un total de 1.449 atencions personalitzades tant de forma presencial com via telèfon o per videotrucada en cas de no poder produir-se físicament.

El Servei d’Atenció de la Casa de les Dones realitza diferents intervencions d’informació i atenció a les dones, amb una atenció especialitzada de forma individual i confidencial amb relació a l’exercici dels seus drets en tots els àmbits relacionats amb la seua vida laboral, social, personal i familiar.

Entre els diferents serveis que es presten es troba l’assessorament jurídic, l’atenció psicològica, la intervenció especialitzada per a dones víctimes de violència de gènere i atenció i protecció per a aquestes víctimes a través del programa de teleassistència davant situacions d’emergència de dones amb una ordre de protecció.

Aquest servei d’atenció, que efectua el psicòleg municipal destinat a aquesta instal·lació, es va iniciar a principis del passat any 2020, i ha suposat una mitjana de 120 atencions al mes. De les vora 1.500 atencions realitzades, 58 han sigut a víctimes de violència de gènere.

A més a més cal destacar que des del moment en que es van reobrir totes les instal·lacions municipals, es van reprendre els cursos i activitats que s’ofereixen a la Casa de les Dones. Els cursos d’informàtica es van adaptar a les condicions de seguretat necessàries (màxim de 10 persones amb distància mínima, ús obligatori de mascareta i desinfecció d’aules), i es van realitzar càpsules formatives en programes com ara Zoom per garantir l’accés de totes les dones a aquests serveis en cas d’un nou confinament o majors restriccions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.