NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Mitjans aeris i terrestres controlen l'incendi identificat aquest migdia en Novetlè, en una zona de vegetació al riu Cànyoles

Incendi forestal a Novetlè

A les dos de la vesprada de hui dilluns fins 12 telefonades al 112 han alertat d’un incendi produït a una zona de vegetació junt al riu Cànyoles al terme de Novetlè que ha obligat a establir la situació 1 d’emergència ja que la seua evolució podia afectar greument a bens forestals i lleument a la població i bens de naturalesa no forestal. Fins al lloc dels fets el Consorci Provincial de Bombers ha mobilitzat un helicòpter, tres unitats de bombers forestals i tres autobombes. Una ràpida intervenció que ha suposat fora controlat i quasi extingit en poc més d’una hora.

Hui hem estat en nivell groc per fort vent en molts punts de la Comunitat Valenciana, sobretot a l’interior el que ha fet també que siga una jornada de risc extrem d’incendis forestals. Per exemple en la veïna localitat de Xàtiva el vent ha arribat a bufar a més de 70 quilòmetres per hora. A més d’aquest de Novetlè, a primera hora de la vesprada ja s’havien identificat 16 focs més, alguns en localitats properes com Alzira o Vilanova de Castelló.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.