NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El cartró d´enguany repartirà tots els premis

El cartró dels festers de Canals té enguany dos números per a que tots els regals puguen repartir-se

El cartró de les festes de Canals d’enguany incorpora algunes novetats, com el fet de que té dos números i que d’eixa manera es garanteix que tots els premis acaben repartits. Incorpora un nou disseny i aprofita com a calendari de paret, però estes no són les úniques modificacions respecte de l’any passat, perquè els 5.000 cartrons que es vendran enguany tenen moltes sorpreses.

El cartró té un cost de 35 euros i té sorpresa, perquè els dies 1 i 15 de cada més es reparteixen premis molt interessants.

El cotxe es sortejarà coincidint amb el Mig Any fester, el dia 1 de juliol, així que al que li toque tindrà un bon estiu per a disfrutar-lo. En qualsevol cas, els premis de segur que queden ben repartits si tenim en compte que cap regal es quedarà sense donar.

Un ciclomotor, una  bicicleta, un creuer per la Mediterrània i premis de 1.000 euros són els plats més suculents d’un cartró presentat al centre cultural Calixte III de Canals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.