NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent trau a licitació per 90.000 euros la millora i manteniment de la senyalització viària

Més seguretat viària

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a concurs públic la contractació del servei de conservació i nova instal·lació de la senyalització horitzontal de les vies públiques del terme municipal d’Ontinyent, per un pressupost de licitació de 89.528 euros anuals, iva inclòs. La duració del contracte serà de 2 anys (prorrogables altres dos), amb un pressupost màxim total de 358.111 euros. Una nova senyalització que permetrà oferir una millor visió tan nocturna com diürna, no sols del trànsit rodat sinó també dels vianants.

Més seguretat per moure’s per Ontinyent en àrees tan importants com els polígons industrials i centre urbà, on existeix un major desgast de la senyalització però també als principals camins del terme on hi ha un gran nombre de vivendes i que també servirà per garantir un accés segur al veïnat que viu al disseminat.

Les empreses interessades podran presentar les seues ofertes fins al proper 5 de març. Els treballs a realitzar consistiran en el pintat de la senyalització horitzontal de les vies públiques incloent passos de vianants, bandes de detenció, simbologia de BUS, cedeix el pas, fletxes, STOP, vorades, illetes, etc. A més, la pintura a utilitzar serà amb base en resina acrílica, especial per a ciutat i una vegada estiga adjudicat el contracte l’organització dels treballs es realitzarà conjuntament amb la Policia Local per tal de garantir les menors molèsties possibles a la ciutadania.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.