NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva millora la seua xarxa de climatització i tractament d'aire amb nous equips per valor de 875.000 euros

Més qualitat d'aire

L’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva està ampliant i millorant la capacitat de la seua xarxa de climatització i ventilació interior a fi de comptar amb una major qualitat de l’aire en tot el centre. La inversió ascendeix en 874.428 euros i ja ha començat la instal·lació d’un nou equipament que compta amb l’última tecnologia i que a més mantenen un alt grau d’eficiència energètica, d’acord amb la política de reducció d’emissions de CO2 que manté el departament de salut Xàtiva-Ontinyent. Uns nous equips que permetran renovar l’aire i mantindre-ho amb la major puresa possible, especialment en zones molt concretes que acullen pacients amb infecció respiratòria com els serveis d’urgències i les plantes amb hospitalització de pacients covid.

Des de l’inici de la pandèmia, el servei de manteniment de l’hospital s’ha mostrat sensible amb els estudis científics que avalen, cada dia més, la teoria sobre la capacitat de transmissió del virus de la Covid-19 per aerosols.

Quant al tractament de l’aire interior, el centre ha instal·lat des del començament de la covid, 28 purificadors d’aire distribuïts entre Serveis i centres amb més dificultat arquitectònica per a generar ventilació natural. També des del passat octubre funciona un nou equipament que dota de major potència de climatització a aquelles plantes i serveis que patien deficiències degut a l’antiguitat de la xarxa que no ha tingut cap renovació com l’actual des de la construcció de l’hospital en 1984.

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.