NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aprovada per unanimitat la cessió de part del convent de Santa Clara de Xàtiva per a la construcció del nou Palau de Justícia

Mutació demanial

La urgència en prendre l’acord va motivar la celebració d’un plenari extraordinari que va traure endavant i per unanimitat la cessió de part del convent de Santa Clara en favor de la Conselleria de Justícia per tal de construir la nova seu judicial de Xàtiva. La superfície confrontarà pel nord amb l’Avinguda Selgas, pel sud amb el carrer Montcada i en part amb el pati el claustre del convent, per l’est amb el pati del convent i l’església i per l’oest amb alguns habitatges. Aquesta disposició dotarà a la Conselleria de Justícia de l’esapi necessari per a la construcció i implantació de la seu Judicial de Xàtiva. Les obres es realitzaran per part de la Generalitat Valenciana, qui ja ha pressupostat per als propers anys una inversió de més d’11 milions d’euros.

Tots els grups polítics municipals van confirmar el seu vot favorable però tant el Partit Popular com Xàtiva Unida van demanar que la informació a la resta dels grups es millore.

La Conselleria sufraga les obres però l’Ajuntament també es compromet a assumir algunes obligacions com ara la demolició de les construccions que recauen en l’Avinguda Selgas, el desmuntatge de l’oficina de Turisme, la restauració i protecció de l’antiga muralla i les operacions de redacció de restauració, execució i manteniment dels elements patrimonials protegits compartits per ambdues institucions i materialitzar uns estatus rectors del singular règim d’ús del Monestir, entre d’altres.

El següent pas, després de l’aprovació per part municipal d’aquesta mutació demanial, serà l’acceptació de la cessió per part de la Generalitat Valenciana, que comportarà que posteriorment es traga a licitació la redacció del projecte.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.