NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aussar Gaming Center, en Xàtiva, especialistes en ordinadors gaming, ofereix als clients la possibilitat de personalitzar les seues caixes

Referents al món del gaming

En Xàtiva, Aussar Gaming Center, és un establiment que va més enllà de la informàtica i la tecnologia ja que són especialistes en ordinadors gaming, en la personalització de caixes exclusives. I és que la indústria de l’entreteniment és un món que va molt més enllà de ser un joc de xiquets i que gràcies a Internet i les noves tecnologies segueix creixent de manera notable. I ho ha fet també en plena pandèmia on el mercat del PC ha trobat un moment perfecte per a atraure més clients que poden en Aussar Gaming Center tunejar al seu gust les caixes que elegisquen.

Ells són els artífex de caixes tan customitzades com aquesta de Batman on trobem la ciutat de Gotham, llums rgb i esmaltat en plata que va tenir com destinatari a l’actor de doblatge Claudio Serrano, la veu de Christian Bale en la trilogia “El Caballero Oscuro”. Ara també Aussar ha realitzat encàrrecs per personalitats destacades en el món de l’estraming de Youtube amb més de 7 milions de subscriptors.

En la tenda física d’Aussar Gaming Centre trobarem una gran varietat de plaques base, processadors memòria RAM, altra zona de perifèrics.

I altres serveis bàsics de tenda d’informàtica.

Aussar Gaming Center es troba en Xàtiva i opera també on-line.

Pel que fa al seu web tal i com hem comprovat a la guiahardware.es, Aussar es posiciona sens dubte com una de les millors tendes online d’informàtica del país. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.