NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

150 anys de falles en llibre

Ximo Sánchez recopila tota la informació de la festa Josefina

La Junta Local Fallera de Xàtiva ha presentat un llibre de Ximo Sánchez sobre el 150 aniversari de la festa Josefina en la capital de La Costera, un recull de dades sobre les diferents comissions, els monuments i els actes que han conformat una tradició única a les comarques centrals.

El llibre està a la venta per 15 euros i es pot aconseguir en la Llibreria La Costera i en la papereria Muñoz de Xàtiva. La Junta Local Fallera regalarà un exemplar a cada comissió de la ciutat i a les falleres majors i falleres majors infantils que puguen localitzar.

L’Ajuntament de Xàtiva i la Diputació de València han ajudat a finançar este projecte en el 150 aniversari de les falles de Xàtiva, un llibre que baix el títol ‘Quadern de falles’, pretén fer un recorregut històric d’esta festa tan valenciana.

El més difícil ha sigut aconseguir la informació i corregir les errades a posteriori, però l’autor es mostra orgullós del resultat.

Gràcies a Ximo Sánchez la festa de les falles de Xàtiva romandrà documentada, esperem que per molts anys més.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.