NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El servei d'assessorament psicològic "Jovement" posat en marxa en Xàtiva dona resposta als problemes que els joves han desenvolupat a causa de la pandèmia

Un servei necessari

Preocupació, ansietat, tristesa són algunes de les conseqüències que la pandèmia està ocasionant en les persones però sobretot entre els joves que han vist com la crisi ha paralitzat per complet el seu projecte de vida. Per donar resposta als seus problemes l’ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa “Jovement”, un servei d’assessorament psicològic que es desenvolupa a la Casa de la Joventut.

I és que incerteses es contemplen moltes entre els adolescents i joves d’entre 12 i 30 anys. Per als estudiants la covid ha canviat la seua metodologia de treball i per als que volen accedir al món laboral l’actual situació econòmica ho posa molt difícil.

El fet de continuar vivint amb els pares o la impossibilitat de les relacions afectives i socials són altres afectacions derivades de la pandèmia.

Vulnerabilitats que es corroboren amb dades segons l’estudi realitzat per l’IVAL i el Consell Valencià de la Joventut. De fet, la proposta de posar en marxa aquest servei fou del Consell de la Joventut de Xàtiva que, al mes d’octubre ja va presentar un estudi sobre l’impacte de la covid-19 en la ciutat.

Són els propis psicòlegs del consistori els encarregats de portar a terme l’atenció a les persones que decideixen assistir. I es fa de manera personalitzada, confidencial i gratuïta, davant les dificultats en ocasions d’accedir a aquest servei.

I la joventut, els usuaris del servei, es mostra encantada amb aquesta ajuda davant la percepció negativa que tenen de cara a un futur pròxim.

Així que ja sabeu, joves de Xàtiva, el programa “Jovement” està a la vostra disposició i  podeu fer ús d’ell mitjançant cita prèvia que podeu sol·licitar al telèfon 96 227 43 42 o a través del correu joventut@ayto-xativa.es


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.