NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de Xàtiva aprova el projecte de reforma del Museu Faller amb una inversió de 32.500 euros

Més superfície d?exposició

La Mesa de contractació de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat el projecte bàsic i execució per a la reforma del Museu Faller de Xàtiva, actuació que suposarà una inversió total de 32.551,82 euros. La reforma suposarà l’augment de la superfície d’exposició amb la incorporació de la sala de projeccions de la planta baixa, eliminant les parets divisòries i les fusteries existents, així com també la substitució del paviment en la planta baixa i en l’entresolat. A més a més, es rebaixarà el nivell interior de la sala de projeccions per a tenir el mateix nivell que la sala expositiva i es col·locarà de nou el paviment.

El local, un baix situat en el carrer Montcada (antiga seu del PROP) va ser inaugurat en febrer de 2015 i s’utilitza com a espai expositiu d’elements del món faller com ara els ninots indultats, bandes, documents, maquetes o fotografies de les Falleres Majors de la ciutat i dels llibres de les comissions, a més de ser l’actual seu de la Junta Local Fallera. Cal recordar que aquest Museu pertany a la Xarxa de Museus Fallers de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda el BOP ja ha publicat l’anunci sobre l’extracte de la convocatòria d’ajudes per al sector comercial relacionat amb les falles, dins del programa Reactivem Xàtiva, amb una inversió de 20.000 euros.

Aquesta subvenció està destinada als artistes fallers, indumentaristes i pirotècnics de Xàtiva, els quals podran rebre fins a 2.000 euros sempre i quan les despeses objecte de la subvenció siguen igual o superior a aquesta quantitat, segons els documents justificatius presentats i la declaració de pèrdues justificades pels beneficiaris.

Les sol·licituds es poden realitzar fins al 15 de març a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (www.xativa.sedelectronica.es).


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.