NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent millora els equipaments i les prestacions per a evitar cremes amb diferents alternatives votades pels ciutadans a través del procés "Ontinyent Participa"

Alternatives a les cremes

L’Ajuntament d’Ontinyent reforçarà les diferents alternatives a les cremes que que ofereix el departament municipal de Medi Ambient. L’Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, han presentat tot un seguit d’accions que van a executar-se a tal efecte en atenció a la segona petició ciutadana més votada a l’última edició del procés "Ontinyent Participa”.

La potenciació de les alternatives a les cremes és una de les línies mestres de l’actual legislatura a la regidoria.

L’acceptació està sent molt positiva, i tot i la pandèmia, s’ha vist augmentada la demanda del servei de trituració de restes vegetals de 369  sol·licituds en 2019 a 742 en 2020.

Es tracta d’una APP integrada en la de l'Ajuntament amb la que s’identificarà les parcel·les sense fum per posar-les en valor i es personalitzarà les saques de recollida amb les indicacions del manual del Pla de Residus; i s’ampliarà un 10% la prestació de serveis de triturat in situ al disseminat, als quals es duplica la quantitat màxima de restes a recollir.

Igualment, es millorarà el servei de trituradora domèstica, lliurant i recollint a domicili la trituradora per part d’un operari amb vehicle municipal. A més a més, s'incorporarà al servei una màquina d’última generació.

A més, s’instal·larà 3 punts verds de contenidors de restes vegetals.

Estes accions aniran aparellades a altres com la informació en l’Oficina d’Economia Verda, la modificació del reglament per augmentar les quantitats de metres cúbics de replegada en el servei de trituració in situ, o la producció i disseny de les lones personalitzades per als contenidors i les saques de recollida.

Serveis amb molts avantatges, tant per l’ús particular com per la societat en general, i encaminats a seguir l’aposta seriosa del govern local pel medi ambient, la sostenibilitat i la qualitat de vida de la ciutadania d’Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.