NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de Xàtiva abona la meitat de les subvencions destinades als clubs esportius locals que ascendeix a 113.700 euros

Es paga el 50% de la subvenció

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat la concessió i lliurament del primer pagament de les subvencions destinades als clubs, entitats esportives i centres escolars de Xàtiva per a l’exercici 2021.

Un total de 24 entitats esportives locals es beneficiaran d’aquestes ajudes, que ascendeixen a un total de 113.709,10 euros (corresponent al 50% de la quantitat concedida i justificada en 2020).

Aquest pagament en el primer trimestre d’any és una demanda dels propis clubs per tal de tindre liquiditat a l’hora d’afrontar les despeses bàsiques que es van produint al llarg de la temporada, com ara el pagament de les llicències federatives, desplaçaments o arbitratges.

Amb aquest pagament avançat l’Ajuntament compleix amb el compromís adquirit des de la legislatura passada amb la Coordinadora de Clubs de Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.