NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inelcom Tecnology de Xàtiva s'uneix a l'Aliança Valenciana de Bateries per impulsar un centre d'investigació i una planta de producció de bateries

Aliança Valenciana de Bateries

De Xàtiva Inelcom s’ha unit a l’Aliança Valenciana de Bateries per situar a la Comunitat Valenciana com epicentre de producció i investigació tecnològica. Amb aquesta adhesió, Inelcom va a contribuir al desenvolupament tecnològic i productiu baix l’emblema de la sostenibilitat i la mobilitat ja que aquesta Aliança pretén constituir el Centre d’Investigació Element València que aspira a ser un referent internacional en la investigació d’emmagatzematge d’energia. Però a més la iniciativa contempla la instal·lació d’una gigafactoria de bateries al territori valencià.

La presentació, celebrada en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, de la mà del president Puig, ha comptat amb l’assistència del CEO d’Inelcom, Javier Quilis i un nodrit grup d’empresaris. Aquesta Aliança és un consorci de 23 grans empreses valencianes on es preveu una inversió de 2.000 milions d’euros i la creació de 3.000 llocs de treball.

Una Aliança Valenciana de Bateries que naix de la col·laboració públic-privada al comptar la Comunitat amb la capacitat investigadora i industrial i les condicions logístiques necessàries. A més d’Inelcom Tecnology altres empreses que formen part d’ella són Ford, Stadler Zeleros o Grupo Segura però també centres d’investigació com el ITE, la Universitat de València o la Politècnica.

La Generalitat Valenciana porta més de dos anys gestant aquest projecte, el de major envergadura presentat als fons europeus del Next Generation. I és que els seues dos objectius són molt ambiciosos: construir una gigafactoria de bateries de liti i un centre d’investigació de solucions d’emmagatzematge.

Altra xifra que pretén aconseguir aquesta Aliança és contribuir al creixement del PIB valencià en 2500 milions anuals.

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.