NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia posa en marxa una iniciativa ambiciosa de suport al comerç local que mobilitzarà entre 1 i 2 milions d'euros a través de bons al consum

Incentivar les compres

L’Ajuntament de Gandia, en col·laboració amb les entitats empresarials de la ciutat, està preparant una sèrie de mesures dirigides a pal·liar els efectes de la pandèmia al sector del comerç i els serveis. I ja va a posar en marxa una ambiciosa iniciativa que mobilitzarà entre 1 i 2 milions d’euros en aquest sector a través de bons al consum. Així l’Ajuntament subvencionarà part de la compra efectuada pel consumidor als comerços locals per poder aconseguir un primer impacte d’entre 20.000 i 100.000 accions de compra.

El que ara s’obri és una invitació als establiments perquè participen en aquesta edició. És necessari que estiguen inscrits per dur endavant els pertinents processos administratius, que també compten amb la col·laboració de Caixa Ontinyent i ho han de fer a través del web de l’Urbalab Gandia. Poden participar els comerços amb establiment obert al públic de fins a 10 treballadors, menys de 2 milions d’euros de facturació anual i que es dediquen a la venda al detall de les activitats tipificades en aquesta primera edició.

El treball dels comerciats, malauradament s’ha vist molt limitat per les circumstàncies. A Gandia, les dades facilitades per les entitats bancàries pel que fa a pagament amb targetes de crèdit així ho indiquen amb un 15% de baixada. D’altra banda, el confinament de l’any passat i les restriccions actuals han impulsat el comerç electrònic amb una quota de mercat que s’acosta al 10%. Ara l’Ajuntament amb aquesta campanya de bons al consum incentivarà les compres a la ciutat.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.