NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent celebra el primer aniversari de la gratuïtat del bus urbà repartint milers de mascaretes entre els passatgers que han augmentat un 20%

1r aniversari bus gratuït

Fa poc més d’un any, l’Ajuntament d’Ontinyent municipalitzava el servei d’autobús urbà que passava a ser gratuït, una efemèride que està celebrant durant tota aquesta setmana amb el repartiment d’un miler de mascaretes.

El balanç del primer any de gratuïtat al transport públic és molt positiu ja que l’augment de passatgers s’estima en un 20% al passar d’una mitjana de 110 usuaris diaris a 135 i a més tenint en compte que el servei no es va prestar durant 3 mesos pel confinament i han hagut limitacions d’ús. Quan al perfil dels passatgers arriba a tots els sectors.

Uns usuaris encantats amb el servei ja que el bus connecta tots els barris d’Ontinyent i més encara aquesta setmana ja que en cada viatge són obsequiats amb una mascareta “Tèxtil Ontinyent”.

Dins d’aquesta aposta pel transport públic, el Govern d’Ontinyent té previst per a aquest primer semestre la posada en marxa dels dos nous autobusos urbans de baixes emissions adjudicat a l’empresa Iveco Espanya SL, amb una inversió de prop de 300.000 euros dels quals 112.000 estan subvencionats amb Fons Europeus FEDER dins del programa EDUSI. Cal recordar, a més, que Ontinyent és una de les poques ciutats de més de 30.000 habitants a Europa que han apostat per serveis com aquest de mobilitat gratuïta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.