NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Ple de l'Ajuntament de Gandia aprova per unanimitat una declaració institucional perquè la Generalitat incloga al comerç en les ajudes del Pla Resistir

Suport unànime al comerç

El ple municipal de Gandia, celebrat ahir dijous, ha a provat per unanimitat, amb els vots favorables de tots els grups municipals, una declaració institucional que insta a la Generalitat a incloure el Comerç i altres sectors, afectats greument per la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la covid-19 en les ajudes directes del Pla Resistir que a hores d’ara van dirigides a empreses i autònoms. I és que en tota la Comunitat i també en Gandia, la situació del comerç s’ha complicat en les últimes setmanes com a conseqüència de les mesures vigents que ha reduït el seu horari a les sis de la vesprada. Una situació aguditzada també pel tancament de l’hostaleria i al cas de la capital de la Safor pel tancament perimetral els caps de setmana.

Els compromisos adquirits pel Govern del Serpis, en matèria d’iniciatives de suport al teixit productiu de la ciutat per a enguany supera els 2 milions d’euros. Iniciatives ja aprovades i en marxa o en vies d’execució immediata.

A elles se suma la recent anunciada emissió dels xecs consum, dirigida precisament a combatre la contracció del consum en el comerç, iniciativa que, en només un dia, comptava ja amb 65 establiments adherits.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.