NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat i les universitats públiques valencianes acorden reprendre el model híbrid de docència presencial i telemàtica

A partir de l'1 de març

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i les rectores i rectors de les universitats públiques valencianes han acordat reprendre el model de docència híbrida a partir de l'1 de març.

Així s’ha acordat després de la trobada realitzada per videoconferència, a la que també han assistit la secretària autonòmica d'Universitats i Investigació, Carmen Beviá, i la directora general d'Universitats, Pilar Ezpeleta.

 

 

En la reunió s’ha posat de manifest la coordinació entre la Conselleria i les universitats a l’hora d’anar adoptant les decisions des del punt de vista de la coherència social i la preservació de la qualitat docent i la seguretat en les instal·lacions per al bé de la salut de tota la comunitat universitària.

 

 

Cal recordar que el passat 26 de gener -en consonància amb les restriccions aplicades pel Consell en la resta d'àmbits que, de moment, també es mantenen fins al pròxim dia 1-, les universitats i la conselleria van acordar reduir la presencialitat “al mínim” davant la gravetat de la tercera onada de Covid19 a la Comunitat Valenciana.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.