NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva aprova les bases per a les ajudes Parèntesi del Pla Resistir amb 839.000 euros que arribaran a la majoria dels sectors

Pla Resistir

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat les bases per a la convocatòria d’ajudes Parèntesi emmarcades en el Pla Resistir i destinades als sectors més afectats per la pandèmia pel al que es compta amb un pressupost de més de 839.000 euros.

Aquestes ajudes directes es concediran als autònoms i microempreses amb un màxim de 10 persones treballadores amb domicili fiscal a Xàtiva, per tal de contribuir al sosteniment de les despeses corrents habituals d’aquests negocis i a la manca o disminució d’ingressos experimentada.

Les ajudes es correspondran amb una quantitat màxima de 2.000 euros per cada persona treballadora autònoma o microempresa, més una quantitat fixa de 200 euros per a cada persona treballadora afiliada a la Seguretat Social. En total es podran rebre fins a 4.000 euros per a subvencionar les despeses compreses entre l’1 d’abril de 2020 i la data de presentació de la sol·licitud que es farà a través del procediment que s’habilitarà a la seu electrònica de l’Ajuntament a partir del dia següent de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província. Aquestes ajudes seran compatibles amb altres subvencions, com ara les llançades mitjançant el Pla Reactivem Xàtiva.

D’aquestes ajudes es podran beneficiar la gran majoria dels sectors de la població, com ara el comerç al detall de productes d’alimentació productes tèxtils i altres productes; hotels, allotjaments turístics, càmpings, operadors i agències de viatges; hostaleria, restauració, càtering i oci nocturn; activitats de creació, artístiques, literàries i d’espectacles; i activitats esportives, recreatives i d’entreteniment.

D’altra banda, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà va ha mantingut una reunió amb representants del sector de l’hostaleria per tal de presentar-los aquestes bases, a les quals es podran acollir com a un dels sectors més afectats per la pandèmia ja que a la ciutat romanen tancats des del passat 7 de gener.

L’Ajuntament ja va posar en marxa unes ajudes emmarcades en el Pla Reactivem Xàtiva de fins a 2.000 euros per tal de sufragar les despeses del mes de gener de 2021, i que ja es poden sol·licitar mitjançant la seu electrònica.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.