NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Consell aprova el decret de 8 milions d'euros en ajudes directes per a l'oci nocturn

Dins del Pla Resistir

En la Comunitat Valenciana són prop de 700 locals d’oci nocturn que a penes han tingut activitat des de març del 2020 amb el conseqüent minvament d’ingressos. La Generalitat Valenciana ha tret endavant el decret d’ajudes directes de 8 milions d’euros destinat a aquest sector i inclòs dins del Pla Resistir.

En concret, el decret aprovat al ple del Consell del passat divendres, contempla ajudes que s’han negociat en la Mesa de l’oci i que s’emmarquen en dos grups.

Per una banda, els pubs, cafès concert i cafès teatre rebran un total de 7000 euros cadascuna, en un muntant que suma 3,7 milions d’euros repartits entre 530 locals. Per altra banda, el segon grup corresponent a discoteques, sales de balls i sales de festa se’ls abonarà 28.500 euros a cadascun beneficiant a 150 establiments amb una suma que ascendirà a 4,2 milions.

Aquest decret arriba en un moment en què l’administració valenciana, el sector de l’oci i l’hostaleria es troba dissenyant el pla de desescalada. Per al proper dilluns 1 de març es baralla obrir les terrasses i l’oci a l’aire lliure. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.