NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reunió de frikies

Una trentena de joves comparteixen afició pels videojocs, els còmics i les noves tecnologíes

Una trentena de frikies s’han reunit este cap de setmana en Agullent per a disfrutar de videojocs, conferències i còmics en uns dies on dormir ha quedar en segon plànol. La reunió va més enllà dels videojocs i, encara que va nàixer com una reunió d’amics, hui en dia és ja un cap de setmana de germanor on només fa falta pagar una xicoteta inscripció i portar els aparells electrònics necessaris per a passar-ho bé.

A més de jugar, els assistents poden disfrutar de les activitats organitzades, com conferències sobre el món del còmic, impressores en tres dimensions o fotografia digital.

El plat fort es va deixar per al diumenge, jornada dedicada al torneig de Magic. El vencedor ha aconseguit una plaça per a participar en la PTQ de Vancouver.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.