NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia promou la campanya "El món que volem" per a educar en igualtat

Un món just

L'Àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de Gandia, dirigida per l'edil Joana Navarro ha presentat la campanya "El món que volem", un projecte de sensibilització per a la ciutadania. 

Aquest projecte està conformat per un llibre realitzat per l'alumnat de Gandia que ha participat en aquesta campanya des del passat 25 de novembre, on es poden veure dibuixos i fotografies que han realitzat conjuntament amb els i les Coordinadores / és d'Igualtat i Convivència, i que integra les tasques abordades en matèria de sensibilització i formació en la perspectiva de gènere i, a més, servir d'inspiració per a la resta de centres. Aquest llibre s'ha repartit en tots els centres, amb les propostes pedagògiques, i amb ell es pretén que cada centre puga treballar per la igualtat al llarg de tot l'any.

Aquesta iniciativa està reforçada per un vídeo de conscienciació en què menuts i adolescents presenten com és el món que volen, lliure d'estereotips de gènere, desigualtats i de violència. Aquest contingut visual pretén completar la sensibilització de l'alumnat i arribar fins a ells utilitzant un dels suports que més fan servir. En l’audiovisual s’aborden temes com la llibertat per poder triar joguines i esports, lliures d'estereotips de gènere, l'empoderament i autoestima com a valors fonamentals per al bon desenvolupament de la identitat personal de cada adolescent, així com la prevenció de la violència sexista, a través d' les xarxes socials, com el sexting. En definitiva, es tracta d'una campanya on es pretén deixar clar que "El món que volem" és igualitari, just i feminista, on la coeducació i l'ensenyament des del respecte i la igualtat, és una clau fonamental per garantir la igualtat real entre els xiquets i les xiquetes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.