NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat habilitarà quatre espais de vacunació massiva contra la Covid-19

Castelló, València, Alacant i Elx

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió telemàtica de coordinació de la vacunació contra la COVID-19, en la què ha participat la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i alts càrrecs i tècnics de la Conselleria de Sanitat, i en la que ha anunciat que la Generalitat habilitarà quatre espais de vacunació massiva contra la COVID-19, un procés que està previst que comence a l'abril, quan s'incremente l'arribada de dosis.

A més, el president de la Generalitat ha afegit que per a la fase de vacunació massiva es comptarà amb els hospitals de campanya de València, Alacant i Castelló de la Plana, i també s'habilitarà, al menys, un espai de referència per comarca per als que s'habilitaran línies de transport gratuït.

Aquestes instal·lacions que s'habilitaran per a la vacunació massiva tindran tres recintes separats: una zona de recepció i triatge, una altra d'administració de les vacunes, i un espai postvacunació en què les persones romandran durant uns 20 minuts. Instal·lacions per immunitzar la població diferenciades dels centres de salut, que facilitarà que els serveis sanitaris ordinaris puguen seguir funcionant amb normalitat.

A l'igual que està succeint ja amb la vacunació de la població de més de 90 anys, en el moment que es vaja estenent la cobertura a més grups d'edat, seran els responsables de la Conselleria de Sanitat qui comunicaran, a través de SMS o d'una trucada de telèfon, el lloc, dia i hora on rebre la dosi.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.