NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La "Carpeta Ciutadana" de l'Ajuntament d'Ontinyent permet triplicar les gestions online de rebuts, certificats i volants.

Estalvi de temps

L’Ajuntament d’Ontinyent ha vist triplicada, en l’últim any, la demanda ciutadana de la plataforma digital “La meua carpeta” que facilita la gestió telemàtica de rebuts, volants d’empadronament o certificats, entre altres qüestions.

De 2019 a 2020, i parlant sempre de documents en format PDF, s’ha passat de 4.129 rebuts a 7713; de 264 a 6454 certificats; i de 2200 a 4563 volants; per a un total de 18.730 d’estes tres gestions online, front a les 6593 de 2019. Un període en el que també han augmentat en més de 700 les persones usuàries úniques de la “Carpeta Ciutadana”, que arriben ja a les 4.081. 

Per a accedir la carpeta només cal entrar al web municipal, amb certificat digital o DNI electrònic, o presencialment al punt d'Informació Ciutadana de l'Ajuntament demanant un usuari i contrasenya. A més, l’apartat de rebuts està connectat amb la passarel·la de pagament, de manera que a través d'aquesta plataforma també es poden pagar els rebuts.

La regidora de Govern Obert, Modernització i Transparència, Natàlia Enguix, ha posat en valor aquesta eina tecnològica que estalvia temps a la ciutadania i al mateix temps ajuda a respondre als reptes de la nova realitat que vivim.

El Pressupost Municipal per 2021 contempla una inversió de 350.000 euros per al Departament d’Informàtica municipal. D’ells, 165.000 aniran destinats a la incorporació d’un nou programa per agilitzar la gestió interna, l’impuls a la renovació i millora de l’APP i la web municipal o un “visor pressupostari” que incrementarà més si cap la transparència a la gestió dels pressupostos. A més a més es compta amb 170.000 euros destinats a la transformació de la planta baixa de l’Ajuntament. A l’accés de l’edifici municipal ja s’ha fet un primer pas habilitant un punt d’informació ciutadana, on es faran unes obres que faran aquest punt més accessible i adaptat a la situació derivada de la pandèmia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.