NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Societat de Festers d'Ontinyent es troba immersa en la celebració on-line del Mig Any amb conferències, visites virtuals al Museu i concursos

Mig Any online

La Societat de Festers d’Ontinyent no ha volgut deixar l’oportunitat de celebrar el Mig Any adaptant-se com a la situació pandèmica oferint una gran programació d’actes de manera telemàtica que inclou concursos i campionats, competicions esportives, conferències i inclús un tour virtual pel Museu Fester.

El passat divendres fou el torn de la primera de les conferències retransmesa a través de les xarxes socials. Aquesta, a càrrec de l’ex-president de les Festes de Muro, Daniel Catalá Pérez, autor d’una obra sobre el bandolerisme en la geografia valenciana va versar sobre la peculiaritat de les formacions de Contrabandistes i Bucaners en les festes moro-cristianes.

La segona xerrada s’ha programat per a aquest divendres 26 de febrer amb l’expresident de Festers, Rafael Ferrero parlant sobre les epidèmies del segle XIX i la seua incidència en la festa ontinyentina.

També a les xarxes ja es pot gaudir de les dues primeres peces audiovisuals que ens permet visitar el Museu Fester sense eixir de casa.

La crisi sanitària ha fet que es cree una nova modalitat en concursos i competicions amb el I certament Instagram en el qual es pot prendre part amb imatges vinculades a la festa de qualsevol any dins d’aquestes modalitats: vivència festera, entrada i actes genuïns.  Les modalitats esportives també s’han traslladat a l’àmbit digital, realitzant-se a través de videojocs de dominó, Fifa  Pro-21 i Fortnite. Els premis són targetes-regals que es podran gastar als establiments adherits a Comerç In.

L’únic acte que sí serà presencial, encara que amb aforament limitat tindrà lloc aquest diumenge 28 de febrer a la parròquia Sant Carles Borreu: missa per tots els festers difunts a les 9 del matí que serà retransmesa en directe per la TV Comarcal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.