NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament d'Ontinyent ha promogut l'esport a casa amb "El Pla Esportiu Ontigym" que finalitza després d'acumular prop de 20.000 espectadors

Classes esportives online

19.500 espectadors és el que ha acumulat les 13 sessions online del “Pla Esportiu Ontigym” posat en marxa per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent que ja ha finalitzat. Una molt bona acollida a aquesta iniciativa que ha estat una de les línies de treball incloses al programa “Queda’t a casa” que en aquest cas ha promogut la pràctica de l’esport des de casa amb els professionals de Welcome Sport Centro Fitness; Gym for Woman; Crossfit Ontinyent; Amicx Centre Esportiu; Black House Gym; Esport i Dansa i Centre Ankn Ontinyent. D’aquesta manera l’Ajuntament ha impulsat l’activitat econòmica a un dels sectors que s’han vist més afectats per les restriccions autonòmiques com són els gimnasos i centres esportius.

Per altra banda el passat cap de setmana també tenien lloc les actuacions musicals online dins d’OntiFest, altra línia del programa “Queda’t a casa”. El dissabte “Músics de carrer” ens va oferir tot un repertori del millor pop-rock de les últimes dècades que ja acumula 5400 visualitzacions. (Clip Agrupació Musical Ontinyent) El diumenge el torn fou per a l’Agrupació Musical d’Ontinyent.

Un concert dividit en dues parts. La primera interpretada per 4 percussionistes amb 3 peces de diversos estils: de la música mexicana es va passar als caixons flamencs i d’ací a la peça Aire rítmico on s’experimenta amb el soroll dels ventalls. La segona part va estar protagonitzada per la música festera per la celebració del Mig Any.

Aquest dissabte 27 de febrer l’OntiFest continua al Facebook de l’Ajuntament d’Ontinyent a les set de la vesprada amb Xus Soriano i Hétor Robledillo i a les vuit amb Germans Brothers.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.