NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Divalterra recopila en un buscador les ajudes del Pla Resistir que publiquen els ajuntaments

A través de la plataforma Xarxa ADL

Poder consultar les convocatòries, bases o programes inclosos al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana i que es publiquen a través dels diferents ajuntaments. Aquesta és l’eina en línia que ha creat l’empresa pública Divalterra a través del seu Servei de Desenvolupament Local. Un buscador a través de la plataforma Xarxa ADL que també es pot consultar lliurement a aquest enllaç i on només cal incloure les paraules clau Resistir i Covid per accedir a tota la informació. En ell figuren documents, normativa, impresos i procediments relatius a aquest pla impulsat per la Generalitat Valenciana en col·laboració amb les diputacions provincials i els ajuntaments de la Comunitat. I és que les entitats locals estan totes elles preparant i llançant les convocatòries de les Ajudes Parèntesi contemplades al programa i que van dirigides als sectors més afectats per la pandèmia de la Covid-19.

A més a més la informació es completa amb la recopilació d’altres mesures socioeconòmiques posades en marxa pels propis ajuntaments, tant en 2020 com en 2021 amb la finalitat de recolzar les empreses locals per poder minvar, en la mesura que siga possible, els efectes de la crisi.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.