NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàbia aprova les bases del pla d'ocupació social i les ajudes "Parèntesi" com resposta a la crisi econòmica i social per la Covid-19

Ajudes socials i econòmiques

L’Ajuntament de Xàbia ha aprovat dues importants línies d’ajudes econòmiques i socials que formen part del pla municipal “Recuperem Xàbia 2021”. La primera d’elles és la referent al nou pla d’ocupació social dotat amb més d’un milió d’euros i amb el es contractarà a 44 persones durant 10 mesos per a realitzar treballs de prevenció d’incendis forestals, neteja de zones verdes i barrancs així com tasques de manteniment i consergeria en edificis municipals.

Entre els mèrits que puntuen per a la selecció es troben el temps en desocupació, formar part d’una unitat familiar beneficiària de les ajudes d’emergència de Serveis Socials, comptar amb el títol de família nombrosa, tindre hipoteca o pagar un lloguer en Xàbia o ser família monoparental o amb algun familiar al càrrec amb condició de dependent.

Per altra banda també s’ha aprovat per unanimitat les bases que regulen les ajudes Parèntesi que financen Generalitat Valenciana, Diputació d’Alacant i Ajuntament que al cas de Xàbia compta amb un pressupost d’1,5 milions d’euros.

Aquestes ajudes van dirigides a autònoms i empreses amb base en Xàbia i amb un màxim de 10 treballadors amb un volum de negoci anual que no supere els dos milions d’euros. Cada autònom i empresa pot rebre 2000 euros i 200 euros extra per cada treballador afiliat a la seguretat social a data de 31 de desembre de 2020.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.