NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'empresa ontinyentina Cotoblau es converteix en la primera tèxtil d'Espanya en aconseguir la certificació ISO 28000 d'AENOR

Gran aposta per la innovació

L’empresa ontinyentina Cotoblau s’ha convertit en la primera indústria tèxtil d’Espanya en aconseguir la certificació ISO 28000 d’AENOR de Sistemes de Gestió de Seguretat per a la Cadena de Subministrament. L’acte de lliurament tenia lloc ahir en la seu de l’empresa i assistiren el CEO de Cotoblau, Càndid Penalba; l’alcalde, Jorge Rodríguez i Salvador Ibáñez, director d’Aenor en la Comunitat Valenciana. Un reconeixement que per al CEO de l’empresa demostra que la innovació i la qualitat és el camí a seguir per sobreviure i ser competitius.

Una aposta per la innovació que també venen fent les empreses del Clúster del Tèxtil Sanitari d’Ontinyent en la fabricació de productes de qualitat i amb totes les garanties.

El director d’AENOR també ressaltava el caràcter pioner de Cotobalu a l’hora de rebre aquesta certificació ja que fins ara només l’obtenien empreses de transport i logística.

Una certificació que, el que reconeix, és la seguretat durant els processos de subministrament.

A través de les seues xarxes socials, Cotoblau ha agraït el gran treball i esforç realitzat pels responsables de l’empresa, especialment a Ismael Pastor i Pilar Vidal així com la consultora Innova en l’obtenció d’aquest reconeixement.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.