NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva aprova una subvenció per valor de 19.000 euros destinada a les comissions falleres per a fer front a les despeses de manteniment dels casals

Fins a 1000? per comissió

La regidora de Falles Maria Beltrán ha anunciat, després de l’aprovació en Junta de Govern, la convocatòria per a la concessió d’ajudes econòmiques directes a les comissions falleres afectades pel tancament dels seus casals com a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19.

La subvenció, amb un import total de 19.000 euros, que es tradueix en ajudes de fins a 1.000 euros per a cadascuna de les comissions de la ciutat, té la intenció de minimitzar els efectes econòmics negatius que la situació sanitària ha provocat en les comissions falleres obligant-les al tancament dels seus casals, mitjançant ajudes econòmiques per fer front a les seues despeses de manteniment. Així, els beneficiaris, les comissions falleres de la ciutat, hauran de complir una sèrie de requisits per a poder rebre les ajudes directes.

Açò és el propi lloguer, la llum, les assegurances i altres despeses inajornables.

Les bases han estat ja aprovades i les sol·licituds es presentaran mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament, a partir de la publicació de la subvenció en el Butlletí Oficial de la Província, sent la seua durada de 20 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació.

Malgrat tot, la proposta no ha comptat amb unanimitat ja que Xàtiva Unida s’ha mostrat contrària.

Beltrán assegurava que les comissions no reben cap altra ajuda i que aquesta està més que justificada pel crític moment que travessa el sector.

Unes ajudes que, en paraules de la regidora de Falles, repercutiran en positiu a tota la ciutat.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.