NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vent i metall s´uneixen en la València Brass Band

El Teatre Echegaray acull la presentació de la banda

El Teatre Echegaray d’Ontinyent ha acollit el concert de presentació d’una nova formació musical la Valencia Brass Band by Inel, patrocinada per l’empresa local d’instal·lacions elèctriques INEL. Naix de la inquietud d’un grup de professionals per a treballar en una formació d’alt nivell artístic per a difondre el repertori propi de les Bandes de Metalls que tanta acceptació tenen a la resta d’Europa i el món.

30 músics composen la Valencia Brass Band que oferirà un cicle anual estable de concerts. El seu repertori, com en aquest concert de presentació, contempla tot tipus de músiques, des de la literatura original per Brass Band fins les millors transcripcions de la música clàssica més coneguda passant per les bandes sonores i tot tipus d’estils.  La nova formació compta també amb la col·laboració de Sanganxa Music Store. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.