NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent substituirà el col.lector general d'aigues danyat per la DANA amb 4'7 milions d'euros

Suposa la major obra d'enginyeria hidràulica a la ciutat

Ontinyent ha presentat el projecte de substitució del col·lector general d’aigües de la ciutat que costarà 4,7 milions d’euros i que suposarà la major obra d’enginyeria hidràulica realitzada a la ciutat. El nou traçat de 2,2 quilòmetres s’allunyarà tot el possible del riu Clariano ja que l’actual discorre per un dels laterals del riu però a causa de l’erosió ha arribat a discorre per dins d’ell. La canonada que ara es retirarà té més de 30 anys d’antiguitat i està protegida per formigó, encara que bona part d’aquest material va quedar danyat després de la DANA.

Es destaca així la necessitat de l’actuació que ha comptat amb la col·laboració de moltes entitats.

L’empresa pública Egevasa serà l’encarregada de les obres que a més del nou traçat també preveu la col·locació d’una canonada de PVC de 800 mil·límetres de diàmetre i la dotació de 45 pous registrables i 5 sobreeixidors.

Tota aquesta obra suposa la segona fase d’una intervenció que compta amb un pressupost global de 7,2 milions d’euros.

Però el pressupost s’incrementa si tenim en compte totes les actuacions als propers anys ja que també s’ha d’incloure la conversió de la zona de vivendes de la Cantereria en parc fluvial i els 600.000 euros per a protegir el Molí Descals.

Efectivament el gran objectiu és evitar problemes en futurs episodis de pluges torrencials.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.