NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Pobla del Duc millora l'accessibilitat de l'edifici de l'Ajuntament amb una inversió de vora 50.000 euros

Un consistori millor

L’Ajuntament de la Pobla del Duc s’ha adherit a les ajudes de la Generalitat destinades a municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana per a finançar actuacions que faciliten la millora de l’accessibilitat dels consistoris i altre edificis municipals mitjançant l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Amb una inversió de 49.354’25 euros més IVA dels quals un 65% subvencionarà l’ens local, es preveu la remodelació de la zona d’accés a l’edifici en la planta baixa, incloent els despatxos de policia local, atenció al públic, així com el hall d’entrada o el distribuïdor, alhora que s’ordenen els espais de transferència entre les diferents sales disposant de portes automàtiques i espais adaptats a persones amb diversitat funcional. És el cas dels lavabos que es condicionaran instal·lant-se elements nous, paviments, xapats, instal·lació elèctrica, lluminàries i ventilació.

L’edifici de l’Ajuntament es situa al centre històric del municipi, en una zona d’us dominant residencial i compren la totalitat d’un edifici entre mitgeres, amb façana que dona a la Plaça de l’Església.

Gràcies a la subvenció de la Diputació de València i de la Generalitat i a l’esforç de l’Ajuntament, ara el canvi a la casa consistorial serà una realitat.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.