NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva obri les sol·licituds de les ajudes Parèntesi

Per als sectors més afectats per les restriccions

Ahir dijous el Butlletí Oficial de la Província de València publicava l’anunci sobre les ajudes Parèntesi del Pla Resistir per als sectors més afectats per la pandèmia a la ciutat de Xàtiva així que a partir de hui ja es poden sol·licitar, termini que s’allarga fins el 6 d’abril.

Cal recordar que aquestes subvencions, que tenen una inversió de 840.000 euros amb fons de la Generaltiat Valenciana, la Diputació de València i el propi Ajuntament de Xàtiva, estan destinades a les persones autònomes i a les microempreses amb fins a deu treballadors dels sectors que s’han vist més afectats per les restriccions: el comerç al detall de productes d’alimentació, productes tèxtils i altres productes; hotels, allotjaments turístics i agències de viatges; hostaleria, restauració i oci nocturn; activitats de creació, artístiques i d’espectacles; i activitats esportives, recreatives i d’entreteniment.

Les subvencions seran d’una quantitat màxima de 2.000 euros, a més d’altres 200 euros per cada persona treballadora a càrrec afiliada a la seguretat social a data de 31 de desembre de 2020. Aquest import servirà per a la cobertura de les despeses que podran haver-se realitzat des d’abril de 2020, havent de ser justificades.

L’ajuda s’haurà de sol·licitar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva, i per a consultar les bases i obtenir més informació es pot visitar la pàgina web www.reactivemxativa.com o telefonar al 96 228 98 55.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.