NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els moros i cristians en foto

El Grup Fotogràfic Pou Clar fa coincidir l´exposició amb el Mig Any

Com ve sent habitual cada any, el Grup Fotogràfic Pou Clar d’Ontinyent exposa les millors fotografies de 2014 de les festes de moros i cristians de la capital de La Vall d’Albaida coincidint amb la celebració del Mig Any fester.

Es tracta d’una mostra col·lectiva amb els treballs de huit membres de l’agrupació fotogràfica on es poden vore detalls de la festa a tot color.

A la inauguració han assistit els autors de les instantànies, així com representants de la festa i de la política local que no s’han volgut perdre els detalls d’una mostra ja consolidada en les activitats del Mig Any Fester d’Ontinyent. Els que vullguen vore-la, poden acudir en horari comercial al Teler durant tot este mes de febrer.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.