NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Creativitat i dansa

Projecte inspirat en Marcos Morau, ontinyentí Premi Nacional de Dansa

L’ontinyentí i Premi Nacional de Dansa, Marcos Morau, ha inspirat el projecte “Endanza-T” de Màsters Ballet, en col·laboració amb la regidoria d’Educació de l’ajuntament i Caixa Ontinyent, una iniciativa per a escolars que inclou la difusió d’un conte, tallers i un espectacle de dansa per a fomentar la creativitat entre els més menuts.

L’acte contava amb la presència del coreògraf que es va mostrar encantat de que se li utilitze d’excusa per al foment de la creativitat.

Un total de 1.500 xiquets d’entre 3 i 12 anys participen al projecte. El primer pas és el repartiment del conte als diferents centres educatius. “El somni de Marcos. Un xiquet que no podia deixar de crear” escrit per l’ontinyentina Silvia Ureña i il·lustrat pels alumnes del Màster Ballet, Marc Perigüell i Andrés Casanova està inspirat en com Marcos Morau ha aconseguit el Premi Nacional de Dansa 2013 concedit pel Ministeri d’Educació, que se li atorgarà el proper 16 de febrer per part dels Reis d’Espanya.

A continuació i al llarg d’aquest mes de febrer, els professionals de Màsters Ballet realitzaran tallers teòric-pràcics basats en la figura de Marcos, que va donar els seus primers passos en l’escola Màsters Ballet.

Els alumnes prepararan unes actuacions els dies 3, 4 i 5 de març al teatre Echegaray, partint de la base del conte. Durant la presentació, la ballarina Julia Cambra va fer una demostració de la tècnica Kova i es visualitzaren diversos vídeos, entre ells “Pájaros muertos”, un treball de Marcos Morau dedicat a la figura de Pablo Picasso. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.