NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva recapta un 8 per cent més en les entrades al castell

En total, suma 80.200 euros

Xàtiva és destí turístic d’interior i el castell segueix sent el seu monument més emblemàtic i visitat. De fet, en 2014 han ingressat 80.200 euros per la venta d’entrades, un 8,37 per cent més que en 2013. Però les crítiques de l’oposició no s’han fet esperar, perquè asseguren que les xifres de visitants estan unflades i res tenen a vore amb la recaptació per les entrades. L’Ajuntament, en canvi, assegura que no té relació el número de persones que visiten el castell amb el número d’entrades venudes, ja que els dimarts és gratis i els que van al recinte fortificat a les nits al castell, a les bodes o a les excursions escolars no paguen res.

Les bones dades turístiques de l’últim s’esperen repetir enguany, més encara si cap, si tenim en compte que l’alberg del Cigroner obrirà les seues porte en breu.

De moment es desconeix quan obrirà les seues portes l’alberg, una de les instal·lacions més esperades per tal de dinamitzar el sector turístic.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.