NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent obri els primers trams del nou anell ciclopeatonal que connecta el casc urbà amb l'hospital i l'IES l'Estació

Mobilitat sana i sostenible

L’Ajuntament d’Ontinyent obrirà en pocs dies als pas de vianants i bicicletes els primers trams de les obres del nou anell ciclopeatonal sud que connecta el casc urbà amb l’Institut de l’Estació, el nou hospital i el poliesportiu municipal. Una actuació que va estar demandada per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa” i que està sufragada amb 338.667´31 euros del programa Ontinyent Evoluciona amb Europa, que cofinancen l’Ajuntament i els fons europeus FEDER.

De tot el recorregut, 3 dels 7 trams en què es divideix el projecte d’obra finalitzaran ja la propera setmana, passant per al seu ús i gaudi per part de la ciutadania. En aquests trams, els més propers a la passarel·la que creua la carretera CV-81 només resten alguns treballs de pintura i senyalització horitzontal.

Les obres venen executant-se dels del passat novembre par l’empresa Pasaval Empresa Constructora SA; la bona marxa de les mateixes permet estimar que es compliran i fins i tot es millorarà el termini d’execució previst inicialment, que era de 8 mesos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.