NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament i Creu Roja Xàtiva atenen en 2020 a 40 menors en risc d'exclusió escolar i a 10 famílies amb necessitats bàsiques urgents

Recolzament als vulnerables

En 2020, amb l’esclat de la pandèmia, l’associació Creu Roja de Xàtiva va atendre a 40 menors en risc d’exclusió escolar i deu famílies amb necessitats bàsiques urgents. Dues actuacions que han suposat un total de 6.400 euros. (Foto reunió Creu Roja) L’entitat s’ha reunit aquest setmana amb la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, per avaluar el passat exercici i traçar les noves línies de cooperació de cara a aquest any.

Pel que fa al programa d’Atenció Urgent on l’ha recolzat a 10 unitats familiars ha inclòs accions com orientació sobre els tràmits per tal de sol·licitar ajudes públiques i privades, l’acompanyament en l’accés als drets educatius dels fills o l’entrega de productes alimentaris de primera necessitat, higiènics i sanitaris.

En quant a la campanya de prevenció de l’exclusió escolar per a menors d’entre 6 i 16 anys s’han realitzat activitats com l’entrega de material escolar i didàctic, entregues econòmiques per al pagament de matrícules, llibres, assegurances o material o l’abonament del transport necessari de trasllat.

Per tant, l’Ajuntament de Xàtiva i Creu Roja continuaran treballant per establir els objectius del present exercici on la pandèmia continua sent una realitat.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.