NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La piscina municipal i el pavelló de voleibol de Xàtiva reobrin les seues portes davant el bon avanç de la pandèmia

A partir de hui

Les últimes mesures anunciades per la Generalitat Valenciana davant la Covid19 han permès obrir, a partir de hui dilluns 15 de març, els espais esportius tancats a Xàtiva, com ara la piscina coberta o els pavellons municipals, que tornaran a albergar els entrenaments que estan permesos pel decret de la Generalitat.

Cal recordar que a partir de demà el pavelló Francisco Ballester quedarà inhabilitat per a la pràctica esportiva.

Així que tota l’activitat s’haurà de concentrar al pavelló de voleibol. És per això que des de la regidoria d’Esports s’ha organitzat, junt amb els clubs esportius de la ciutat, un calendari d’entrenaments mitjançant el qual tots podran entrenar algun dia de la setmana al pavelló de voleibol, complementant-se aquests entrenaments a localitats veïnes com Canals o la Llosa de Ranes que cediran les seues instal·lacions als clubs de Xàtiva.

A més a més, també s’habilitarà el matí del proper divendres 19 de març (jornada festiva) per a que els clubs puguen realitzar els seus entrenaments.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.