NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament d'Ontinyent culmina les millores al sostre d'un trinquet municipal de primer nivell

Al marc del pla "Tornem Junts"

L’Ajuntament d’Ontinyent ha culminat les millores al sostre del trinquet municipal; una actuació que ha tingut un cost de prop de 50.000 euros executada al marc del pla “Tornem Junts” i que sumades a les anteriors fa ja possible que tant pilotaris d’alta competició com els més joves esportistes puguen practicar aquest esport en les millors condicions.

Les obres han inclòs la reparació d’alguns punts amb desperfectes del sostre, la instal·lació d’una malla protectora, lones reflectants a parets i murs i diverses tasques de pintura. La intervenció s’afegeix al canvi de les lluminàries Led dut a terme l’any passat amb ajuda de la Generalitat Valenciana, dues actuacions que han aconseguit duplicar la lluminositat del trinquet i la visibilitat de la pilota.

Un trinquet municipal de primer nivell que suposa tot un atractiu per acollir partides professionals.

La visita a les obres ja finalitzades va coincidir amb un entrenament de l’Escola Municipal de Pilota on es constatava el bon ambient regnant. La qualitat dels monitors i les instal·lacions han servit per duplicar el nombre de xiquets participants a l’Escola, procedents tant d’Ontinyent i la Vall d’Albaida i d’altres comarques com la Ribera i la Costera.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.