NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva obri el termini d'inscripcions per a l'Escola de Pasqua que tindrà lloc al col·legi Gozalbes Vera entre l'1 i el 12 d'abril

Escola de Pasqua 2021

L’Ajuntament de Xàtiva ha obert el termini d’inscripció per a participar en l’Escola de Pasqua 2021, que tindrà lloc els dies 1, 6, 7, 8, 9 i 12 d’abril en horari de 9 del matí a 13 del migdia.

L’activitat, que té un preu de 30 euros, tindrà lloc al col·legi Gozalbes Vera i està destinada a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys. A més a més hi haurà servei gratuït d’acollida de 8 a 9h i de 13 a 14h.

La inscripció, així com també la sol·licitud d’informació, s’ha de realitzar a través del telèfon 96 228 18 03, i cal destacar que les places són limitades i prioritàries per a famílies amb necessitat de cobertura de conciliació laboral i familiar, i col·lectius amb vulnerabilitat social.

Activitats d’educació no formal per tal de facilitar la conciliació familiar, i per les que l’Ajuntament aposta per a que el desenvolupament dels joves no es done únicament en l’àmbit familiar i els centres educatius.

L’Escola de Pasqua es durà a terme amb totes les mesures sanitàries d’higiene i prevenció davant la Covid-19, i els pares, mares o tutors legals hauran d’omplir un model d’acceptació de condicions i consentiment de participació en activitats d’oci educatiu juvenil i infantil.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.