NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva Turisme edita una nova guia per a reforçar la promoció turística de la ciutat.

6000 exemplars

El departament de Turisme de l'Ajuntament d'Oliva, amb la col·laboració d'ECA Guies informatives, ha editat una nova guia turística gratuïta de la ciutat en la que ofereix al visitant una acurada selecció de fotografies de qualitat amb àmplia informació de platges, gastronomia, turisme actiu o entorn.

Els 6000 exemplars d’aquesta nova publicació es converteixen en noves eines de promoció turística de la ciutat amb informació d'interès, tant en castellà com en anglès, i des de la Tourist Info arribarà a les empreses col·laboradores i a tots els turistes.

Aquesta guia s'utilitzarà per promocionar Oliva en les diferents fires o accions de màrqueting que es celebren ja que a més de tota la informació de l'oferta turística del municipi, conté un plànol de carrers perquè el turista puga recórrer tots els punts d'interès d'una manera àgil i, a més hi ha un apartat amb adreces i telèfons útils, juntament amb una guia de restaurants, allotjaments i empreses d'oci i turisme actiu d'Oliva.

La Guia Turística s'ha finançat entre el departament de Turisme i la publicitat que inclou, i es pot aconseguir a l'Oficina de Turisme d'Oliva o descarregar-se a www.olivaturismo.com

Aquesta nova publicació forma part del procés d'adaptació i renovació de les publicacions turístiques, que s'està duent a terme en el departament de Turisme, en compliment dels requisits establerts en la nova llei de Turisme i Oci de la Comunitat Valenciana per aconseguir la qualificació de Municipi Turístic.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.